Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A meditáció erejéről

A jóga a sanskrit "yoke" szóból származik, mely Egységet jelent, a gyakorló egyéni tudatának az univerzális, egységes Tudattal való egységére utal. Patandzsali több ezer éves jógikus rendszerének hetedik ága, a meditáció, a Tudat egységét szolgálja. A fizikai- és légzőgakorlatokkal, ászanákkal és pranayámákkal megerősített fizikai és pránikus testünk segítenek abban, hogy képesek legyünk érzékeinket tudatunk által irányítva befelé fordítani. Ekkor kezdődik az Elme "edzése". A koncentráció elsajátítása lehetővé teszi tudatunk egyfókuszúvá válását. A meditációban a meditáló hagyja az állandóan áramló gondolati mintákat és érzelmeket lecsendesedni azáltal, hogy nem rájuk, hanem a mögöttük létező állandó tudatra összpontosít.

Várandós nő

0 Tovább

Miért válaszd a hideg vizes zuhanyt?

A kundalini jógi a napját hideg vizes zuhannyal kezdi. Nem a meleg vízhez kever egyre több hideget, hanem rögtön a hideg vizes csapot nyitja meg.

0 Tovább

AMRIT Jógaközösség

blogavatar

Egy blog arról, hogy hogyan hat a jóga és a jógikus életvitel a testre, az elmére és a lélekre. Tapasztald meg a Kundalini Jóga gyógyító, stresszoldó, fiatalító erejét!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek