Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A boldogság benned van! – Workshop


„Amíg nem ismered magad, nem leszel boldog. A boldogság benned van. Hogy mekkora boldogság búvik meg benned, függ a nyitottságodtól, hogy mennyire vagy pozitív beállítottságú, és attól, hogy mennyire vagy jó ember. Az élet első számú törvénye a rugalmasság. A hétköznapokban ez az együttérzést jelenti” - Jógi Bhadzsan.

A nyári szünet előtti utolsó fél napos műhely középpontjában a szív csakra áll. Témánk a boldogság, az e felé vezető út, és azok az elakadások, amelyek miatt nehéz egyről a kettőre jutni. Felszabadító, felemelő, léleksimogató öröm-workshopot tervezünk, sok jógával és meditációval.

Helyszín: VII. kerület, Hernád utca 40.
Időpont: Június 10., 10-15.30-ig
Ára: 3500 Ft

Bejelentkezés: Berecz Ági (Sat Avtar Kaur) bereczagi@yahoo.com; vagy Szekér Szimonetta (Akal Dhyan Kaur) akaldhyan@gmail.com

Szeretettel várunk!

0 Tovább

Új tematikus sorozat: Az egyensúly megtalálása

"Tisztában kell lenned erősségeiddel és gyengeségeddel.Az erősségeid és a gyengeségeid között helyezkedsz el Te" - mondta Jógi Bhadzsan.

Az április elején induló hathetes tematikus sorozatunk a belső egyensúly, a test, a szellem és a lélek harmóniájának megtalálásáról, ízlelgetéséről, és tudatos megtartásáról szól.

Kiemelten foglalkozunk az idegrendszer és a hormonrendszer egyensúlyával, valamint meditációkon keresztül az intuíciónk erősítésével.

Előzetes bejelentkezés: Szekér Szimonetta / Akal Dhyan,

Mail: akaldhyan@gmail.com

Telefon: 70 389 4219

A képen az espanolai kundalini jóga ashramból (USA, Új-Mexikó) Guru Ram Das, a gyógyítás mestere látható.

0 Tovább

AMRIT Jógaközösség

blogavatar

Egy blog arról, hogy hogyan hat a jóga és a jógikus életvitel a testre, az elmére és a lélekre. Tapasztald meg a Kundalini Jóga gyógyító, stresszoldó, fiatalító erejét!

Utolsó kommentek