Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új tematikus sorozat: Az egyensúly megtalálása

"Tisztában kell lenned erősségeiddel és gyengeségeddel.Az erősségeid és a gyengeségeid között helyezkedsz el Te" - mondta Jógi Bhadzsan.

Az április elején induló hathetes tematikus sorozatunk a belső egyensúly, a test, a szellem és a lélek harmóniájának megtalálásáról, ízlelgetéséről, és tudatos megtartásáról szól.

Kiemelten foglalkozunk az idegrendszer és a hormonrendszer egyensúlyával, valamint meditációkon keresztül az intuíciónk erősítésével.

Előzetes bejelentkezés: Szekér Szimonetta / Akal Dhyan,

Mail: akaldhyan@gmail.com

Telefon: 70 389 4219

A képen az espanolai kundalini jóga ashramból (USA, Új-Mexikó) Guru Ram Das, a gyógyítás mestere látható.

0 Tovább

Félelemtől a szeretetig

0 Tovább

Miért válaszd a hideg vizes zuhanyt?

A kundalini jógi a napját hideg vizes zuhannyal kezdi. Nem a meleg vízhez kever egyre több hideget, hanem rögtön a hideg vizes csapot nyitja meg.

0 Tovább

A boldogság születési jogod!

A boldogság születési jogod! Fogadd el! Élj vele! Élvezd! Mindenki, anyagi helyzettől, státusztól, kortól, vallástól függetlenül arra törekszik, hogy boldog legyen. A boldogságra való törekvés minden más vágyunk mögött áll. A gond az, hogy mindannyian kialakítunk olyan rejtett, tudatalatti mintákat is, amelyek boldogtalanná tesznek minket. Ezek tanult minták. Megtanulunk boldogtalanok lenni. Néhányan azonosítják is magukat boldogtalanságukkal, vagy egyenesen függővé válnak tőle. Az emberek nyolcvan százaléka megtanul valamiféle saját magával szembeni őszintétlenségen, önsajnálaton, negatív hangulaton, pletykákon keresztül kommunikálni, és ezeken keresztül manipulálni. Így miközben a saját árnyékunkban élünk, azt kérdezgetjük, vajon miért nem süt a nap?

0 Tovább

Tudatosságunk útja és a Jóga

A jóga végső célja visszanyerni kapcsolódásunkat a világegyetem egységéhez, a Tiszta Tudathoz. A jóga filozófiája hét lépésben írja le ezt az utat.

0 Tovább

A Vízöntő kor és Jógi Bhadzsan szútrái

Forradalmi kort élünk - a Föld és az emberiség együtt lép át a Halak asztrológiai korszakból a Vízöntő korba.

0 Tovább

„Az Örök Nap”

A világon mindenütt ezzel az énekkel fejezik be a közös kundalini jóga gyakorlást. A dal egyben áldás és leföldelés is - az óra végén az energiáinknak visszavezetése a mindennapi érzékelés világába.

0 Tovább

Az eredeti jógi tea receptje

Eredeti ajurvédikus tea recept Indiából. A tea nem tartalmaz koffeint, a melegítő fűszereknek köszönhetően remek téli ital, jó hatással van az emésztőrendszerre.

0 Tovább

Szádana, Vízöntő szadana

A szádana szó a rendszeres gyakorlást, elmélyülést, a napi spirituális gyakorlatot jelenti.

0 Tovább

Mire számíthatsz a kundalini jógaórák során?

A gyakorlások másfél-két óra hosszúak. Ráhangolódásként együtt zengetjük azt a mantrát, amivel a világon mindenütt egy kundalini jógaóra elkezdődik: ONG NAMO GURU DEV NAMO - "Tisztelet a Mindenségnek, tisztelet a bennem Lévő Tanítónak".

0 Tovább

AMRIT Jógaközösség

blogavatar

Egy blog arról, hogy hogyan hat a jóga és a jógikus életvitel a testre, az elmére és a lélekre. Tapasztald meg a Kundalini Jóga gyógyító, stresszoldó, fiatalító erejét!

Utolsó kommentek